lamqta.comОвен  Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте

...
lamqta.comОвен  Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте
Коментари Харесай

Нелек ден: Една зодия ще има боксов мач с противника, а друга трябва да иска помощ

lamqta.com

Овен 
Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте това, което са създали другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса поради груповите финансови средства или поради някакво завещание. В любовта избягвайте непотребната импулсивност и ината.  

 
Телец
Няма да е елементарно през днешния ден на Вашия обичан човек да изясни някаква истина, която ще му се коства безусловна. Постарайте се да вникнете в нея колкото се може по-рано и по-бързо, с цел да не дразните хубавия човек, а и да не го доведете до нервозен срив, вероятността за което е прекомерно огромна.

Близнаци
Възможно е, да не Ви пречи, в случай че промените настоящия си метод на живот с по-сдържан. И времето, и парите, които сте харчили толкоз нехайно, са на границата на привършването, и по тази причина през днешния ден е най-подходящото време, да деянията непоколебим консерватизъм. Само че Вие можете да превърнете цялата обстановка в доста занимателна игра! Поставете си за цел да ревизирате и да се убедите, какъв брой малко можете да харчите за деня, и какъв брой бързо можете да тичате по задания. Направо ще се учудите, от получения резултат!...

Рак
За Вашия знак през днешния ден най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко наложително оптайте да се справите, до момента в който е още рано.След това си направете проект, по какъв начин ще прекарате вечерта и най- към този момент къде. Не мислете за работата, тъй като в случай че оцените „ мащаба на бедствието ”, няма да сте удовлетворени от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата - те са належащо зло... 

Лъв
Ако си визиите живота си като боксов мач, а съперникът - като прекомерно самоуверен човек, бихте спечелили една съкрушителна огромна победа! Приемете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предстои Ви още един рунд! Ще се наложи много да се постараете, с цел да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате доста сили, с цел да можете да се докажете, само че не би трябвало да се надявате на неотдавнашен триумф. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева
Днес ще Ви бъде много мъчно да вземете някакво решение, което ще окаже несъмнено влояние на ориста, настроението и вероятното благополучие на Вашия обичан човекСамо че Вие и сами знаете за нуждата за такова решение, и нищо няма да може да извършите.

Везни
Вашият обичан човек е и Вашия най-хубав другар. А с изключение на него имате и още доста, доста другари. Звездите Ви поучават през днешния ден да си поиграете с него на котка и мишка - просто по този начин - от ловна пристрастеност. След това му се усмихнете и се постарайте да живеете заедно. Това единствено би ви направило още по-близки.

Скорпион
Постарайте се, да се настроите за позитивни страсти, макат че е допустимо, да усетите, че губите сили, или пък припадък на неприятно въодушевление. Вероятни са прочувствени компликации в фамилията и с тези, които обичате. Показните разноски за удоволствия, могат да провокират финансови усложнения.

Стрелец
Ще ви бъде елементарно докажете себе си във всичко, което вършиме, стига да не сте се претрупали през миналите дни. Всички ексцентрични и странни неща ще ви притеглят като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.

Козирог
Може да разчитате на поддръжката на своите близки, която значително ще облекчи този така и така не лек ден. Ще зародят не малко проблеми, само че всички те може да бъдат решени единствено при положение, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено състояние. Ако скривате това, никой даже няма и да се досети, че имате потребност от помощ. Въобще през този ден може и би трябвало да говорите с околните за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете освен положителни думи, само че и потребни препоръки, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите прекарвания с добре настроени слушатели. 

Водолей
За да решите настоящите проблеми през този ден, би трябвало да ограничите своите прочувствени прояви, отреждайки им строго несъмнено място. Голяма роля ще играе готовността Ви да спазвате закона, придържайки се към общоприетите правила на държание, а също и да се преценявате с разпоредбите, сложени от други хора. Възможни са затруднения при контактите с родителите, деловите съдружници или брачниа сътрудник. Много евентуално е, да се наложи в нещо да се ограничите – да вземем за пример, да се откажете от някои улеснения в личния си.

Риби
Днешният Ви ден ще бъде печален и безрадостен и по тази причина би трябвало да се подготвите от рано - и освен Вие, а и Вашия обичан човек също би трябвало да се приготви. Нека не се учудва на мълниеносните промени на настроенията и крясъците Ви сегиз-тогиз, а Вие се постарайте да се сдържате.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР